top of page

En nytänkande reklam & mediebyrå i Malmö, Stockholm

KBstudio Media Produktion är en fullservice medie- och reklambyrå. Oavsett om du letar efter en bröllopsfotograf eller funderar på att marknadsföra ditt företag/varumärke kan vi hjälpa dig. Vår personal har mångårig expertis och besitter de egenskaper som krävs för att möta dina förväntningar som kund.

 

Som en mediaorganisation säkerställer vi att vårt team är väl insatt i teori och praktik för att kunna tillhandahålla ett så högkvalitativt arbete som möjligt. Kombinera ditt skräddarsydda paket med allt ifrån fotografering, reklamfilm, marknadsföring eller en representabel hemsida. KBstudio utgår ifrån Stockholm, Göteborg och Malmö och erbjuder tjänster över hela Norden.

Vi strävar efter att tillgodose kundernas önskemål samtidigt som vi har i åtanke att varje kunds projekt och målsättning är unik och förtjänar en skräddarsydd lösning.

Det är bra att veta att varje uppdrag är individuellt och att varje projekts resultat är unikt. Vårt mål är att alltid leverera högsta möjliga kvalitet med hänsyn till dina förutsättningar.

royallogga-1.png
dream%20home%20logga_edited.png
sponsor-logo-riksbyggen.png
PLM_3D_PRINTING.png
IC_Logotyp-02-01.png
miri%20profil_edited.png
ferrari-text-logo-1800x500.png
bottom of page